4 Haziran 2014 Çarşamba

Kaz Dağlarında Tatil

Demir büyüyor...2,5 yaşında oldu bile. Dili açıldı, sürekli konuşuyor :) Bezi bıraktı...Beraber vakit geçirmenin çok keyif verdiği zamanlar...
Tatile gitmek, gezmek de hem daha kolay hem de daha eğlenceli artık.

1 mayıs tatilinde, çok sevdiğimiz arkadaşlarımızla beraber Kaz Dağları bölgesine gittik. Küçükkuyu'ya yakın Yeşilyurt köyünde harika bir konakta kaldık: Kısık Konağı
Hem çevreye hem de otele tam anlamıyla bayıldık.
Sıcacık bir aile ortamı yaratmış Yalçın Bey ve Sevgi Hanım bu güzel konakta...Mis gibi mezeleri ve harika kahvaltılarıyla midelerimizin de 4 gün boyunca bayram ettiğini söylemeden geçemeyeceğim.
Otel ve çevresi çocuklar için de çok uygun ve eğlenceli. Konağın avlusunda gönüllerince koşup oynamak, birbirlerinin odalarına gidip çizgi film izlemek en sevdikleri aktivitelerdi gezi boyunca.
Çevre ise harika...Yeşilyurt köyü çok sevimli bir yer. Küçükkuyu merkeze yakınlığı avantaj. Muhteşem manzarasi olan Zeus Altarı mutlaka görülmeli. Yine sevimli bir köy olan Adatepe de hemen altarın aşağısında.
Assos da çok yakın, turistik çarşısı görmeye değer. Assostan Küçükkuyu'ya dönerken deniz kenarında çok güzel yerler bulabilirsiniz ve manzara eşliğinde yemek yiyebilirsiniz.
Kısacası, farklı, huzurlu, bol yürüyüşlü, çocukların da bol oksijen içinde koşup oynayacağı bir tatil için mutlaka tavsiye ediyorum.

Zeus Altarı

Adatepe Köyü


Zeus Altarından manzara izleyen Demir :)
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder